Middagsmeny

FÖRRÄTTER

Jordärtskockssoppa. 155
Halstrat kalvbräss, syrad lök, bakad jordärtskocka och vattenkrasse

Fransk löksoppa. 125
Benmärgssmör och krutonger

Tonfisk Niçoise. 135
Haricot verts, äggula, oliv- och sardellcrème, vattenkrasse, kaprisbär, cocktailtomat och krutonger

Råbiff. 145
Tryffelmajonnäs, inlagd kantarell, skogschampinjon, blekselleri, äggula och potatis

VARMRÄTTER

Rostad hasselnötsrissotto . 195
Bakad purjolök, sotad purjolök, friterad purjolök och hyvlad parmesan

Moules frites. 1/1 kg 215 • 1/2 kg 165
Blåmusslor, vitlök, örter, grädde, pommes frites och aioli

Stekta marulkskinder. 265
Rödvinssås, bacon, Karl-johansvampskroketter och inlagda kantareller

Rödvinsbrässerad oxkind. 265
Tryffelpotatispuré, pickles, vattenkrasse

Confiterad fläsksida. 225
Savoykål, sötpotatispuré, äppelchutney, pecannötter och äppelcidersky

Entrecôte. 285
Potatisgratäng, haricot-verts, märgbenssmör och rödvinssås

DESSERT

Osttallrik. 135
Tre sorters ostar från Androuet

Eclaire. 115
Vanilj, choklad, hallon och yoghurtglass

Crème brûlée. 95

Glace au four. 155
Serveras för två personer

Chokladtryffel. 45

TEATERMENY

2-rättersmeny 295:-

Torskrygg Basquasie
Sardeller, oliver, sallasdslök, rostad-
paprika, torsk brandade och sotad purjolök

Crème brûlée
Bryggkaffe /te

 

 

 

Med reservation för mindre menyändringar.

 

Instagram