FÖRSTA AKTEN


Toast skagen 75 g / 135.- • 125 g / 195.-
med smörstekt bröd, sikrom, pepparrot, citron och dillolja

Pilgrimsmussla Thermador 155.-
Comtéost, senaspsbechamel, röd oxalis och körvel

Råbiff  145.-
Tryffelmajonnäs, äggula, friterad kapris, picklad lök, pommes allumettes

Burrata 125.- 
med tomatsallad, vinaigrette på balsamico och basilika

 

ANDRA AKTEN

Sallad med rödräka 225.- 
Grillad vildfångad argentinsk rödräka, avokado, 66°C bakat ägg och svarvad morot

Moules frites  1 kg 215.- • 1/2 kg 165.- 
Blåmusslor, vitlök, örter, chorizo, pommes frites och aioli

Smörbakad torskrygg Barigoule 265.-
med kronärtskocka, citron, vittvin och olivbrandade

Frippes hamburgare 195.-
på högrev med karamelliserad lök, bacon, comtéost och pommes frites

Entrecôte / Steak minute 275.-/195.- 
med tomatsallad, bearnaisessås och pommes frites

Frippes köttbullar 185.- 
med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka

Ox- och rödvinskorv med bröd 185.- 
blomkål, tryffel, rostad lök och potatispuré

Veckans risotto 175.-

TREDJE AKTEN

Dagens ost från Androuet 105.- 
med marmelad och kex

Pavlova 105.-
med lemoncurd, hallon, blåbär, maräng och mascarponekräm

Crème brûlée 90.-

Chokladfondant 98.-
med hallonsås, maräng och tonkaglass

Chokladtryffel 45.-

 

TEATERMENY

Wallenbergare med gröna ärtor, skirat smör ochlingon

Crème brûlée

Bryggkaffe /te 2-rättersmeny 265.-

Kvällens charkuterier 145.-
med tapenad och bröd

Oliver med bröd och tapenade 65.-

Serranokroketter 75.-

Pommes frites med citronaioli 55.- 

 

Instagram