LEDIGA JOBB

Jobba på Dramatenrestaurangerna
På Dramaten har vi en mängd aktiviteter och olika typer av serveringar. Därför ställer det krav på vår personal som flexibel, proffsig och kunnig.

Vi vill att alla medarbetare skall känna ett ansvar inte bara för sina egna arbetsuppgifter utan också för Dramaten som helhet. Omsorg i detaljer är av största vikt för vår framgång. Inte minst är det medarbetarna som i sitt dagliga arbete skall visa denna omsorg.

Förväntningar om en hög kvalitet i Ditt yrkesutövande ligger till grund för Din anställning och Ditt arbete hos oss. Gästers förväntningar på oss är kvalité mat, service och bemötande. Vårt mål är att infria och helst överträffa varje kunds förväntningar på det vi erbjudit.

 

DRAMATENRESTAURANGERNA SÖKER KOCK

Vi på Restaurang Frippes och Dramaten behöver förstärka vårat kök med en kock till. Vi söker en erfaren kock som älskar mat och serviceyrket lika mycket som vi gör.
Vi söker dig som är trygg i din professionella roll och vill vara del i ett team som ständigt förädlar och utvecklar vår produkt för att bli ännu bättre.

Du är van vid ett högt tempo är positiv, har lätt att samarbeta och har god kunskap av det svenska köket.
Tjänsten innefattar både lunch- och kvällstjänstgöring samt jobb varannan helg. Individuell lönesättning.

Den vi söker har/är
• Minst tre års erfarenhet av kockyrket för kocktjänsten
• Känsla, passion och respekt för råvaror och matlagning
• Strukturerad
• För rätt person finns stora möjligheter att påverka och utveckla produkten