Dramaten håller stängt

Dramatens ledning har beslutat att ställa in all publik verksamhet fram till den 29 januari. Beslutet är baserat på den riskanalys som genomförts med anledning av Covid-19.
Dramatenrestaurangerna har tillsammans med Dramaten ett ansvar gentemot både publik och medarbetare och ser därför att en stängning av all vår verksamhet är nödvändig just nu.

 

Pausservering

Vi följer noggrant utvecklingen och uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner. Det finns många fördelar med att förbeställa till pausen, välkommen att göra det här på hemsidan. Slipp köa, och få garanterad sittplats. Ni kan förbeställa till stora scen här och förbeställa till lilla scen här.

Vi ser gärna att du förbeställer på nätet fram tills 22:00 dagen före aktuell föreställning.

Vid eventuella frågor kan ni maila oss på info@dramatenrestaurangerna.se

Dramatens ledning har beslutat att ställa in all publik verksamhet, beslutet är baserat på den riskanalys som genomförts med anledning av Coronavirus (Covid-19). Dramatenrestaurangerna har tillsammans med Dramaten ett ansvar gentemot både publik och medarbetare och ser därför att en stängning av också all vår verksamhet är nödvändig just nu.

Vi följer noggrant utvecklingen och uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner. Vid eventuella frågor maila info@dramatenrestaurangerna.se

Marmorfoajén

Denna fantastiska sal med sin ljusa italienska marmor och den stora takmålningen av Carl Larsson är en av mötesplatserna för teaterbesökaren. Marmorfoajéns servering öppnar 45 minuter innan föreställningens start på Stora Scenen. Ingång via Paulikafé entré, dörren närmast biljettkassan och 2 tr upp.

Förbeställning till paus
Försäljning samt förbeställning till paus på Stora Scenen kan göras från 45 minuter före föreställningens början i Marmorfoajén. Ni kan även förbeställa här: STORA SCEN FÖRBESTÄLLNING

I Marmorfoajén erbjuder vi bl.a. räksmörgåsar och andra smörgåsar, bakverk och tryfflar innan föreställning samt öl, vin, kaffe och te samt andra alkoholfria alternativ i pausen.

Lilla Scen

Foajén till Lilla scen öppnar 45 minuter innan föreställningens början. Ni kan beställa förfriskningar, kaffe, kondisbitar och godis innan föreställningen eller förbeställa till pausen. Här kan ni göra en förbeställning redan nu: LILLA SCEN FÖRBESTÄLLNING

Målarsalen foajé

Högst upp i Dramatens publika utrymmen på tredje raden finner man den lilla Målarbaren. Dess centrala placering utanför salongerna Målarsalen och Tornrummet ger en bekväm service till dessa sceners besökare och håller öppet då föreställningen innehåller paus.

Garderoberna

Här tar vi hand om dina ytterkläder samt mindre bagage, Vi säljer även program, godis och i pauserna även läsk och mineralvatten. Garderoberna öppnar 45 minuter innan föreställningens start och kostar 30 kr p.p

Kortbetalning

Vi tar emot kortbetalning på alla våningsplan.

Hjärtligt välkomna